Produse de duplicare a datelor U-Reach

Produse de duplicare a datelor U-Reach
U-Reach Nederland U-Reach Nederland

 

Produse de duplicare a datelor U-Reach

U-Reach expertul în echipamente de date

Bun venit pe site-ul web U-Reach Netherlands. Aici veți găsi toate informațiile despre gama extinsă de duplicatoare și radiere de date U-Reach pentru stick-uri USB, carduri de memorie SD/microSD CompactFlash și CFast, hard disk-uri SATA și SAS și discuri SSD PCI-Express M.2. Pentru fiecare nevoie de duplicare sau distrugere a datelor, U-Reach Netherlands vă poate oferi o soluție potrivită. Toate informațiile despre produse de pe site-ul nostru sunt disponibile în limba engleză. Magazinul nostru web este disponibil în mai multe limbi.


U-Reach Duplicatoare și şterge de unități USB

Duplicatoare și şterge de unități USB

Duplicatoarele de pen drive USB U-Reach au fost dezvoltate pentru a copia sau șterge rapid și eficient un număr mai mare de unități USB. Duplicatoarele funcționează independent, nu este necesar niciun PC sau software. Duplicatoarele USB U-Reach pot face simultan mai multe copii de pe o unitate USB master (USB 1.0, 2.0, 3) prin simpla apasare a unui buton. Duplicatoarele U-Reach Intelligent 9 USB 2.0 și duplicatoarele U-Reach U3 USB 3 sunt, de asemenea, potrivite pentru duplicarea sau igienizarea hard disk-urilor USB externe.


U-Reach Duplicatoare și şterge SD/microSD

Duplicatoare și şterge SD/microSD

Duplicatoarele U-Reach SD/microSD sunt potrivite pentru duplicarea sau ștergerea cardurilor de memorie flash Secure Digital și Micro Secure Digital. Duplicatoarele U-Reach SD/microSD sunt echipate cu porturi duale, astfel încât să nu fie nevoie de adaptoare pentru utilizarea cardurilor microSD. Duplicatoarele U-Reach funcționează de sine stătătoare, nu este nevoie de computer sau software pentru funcționare. Puteți copia cu ușurință de pe un card Master SD sau microSD pe mai multe carduri SD sau microSD țintă simultan.


U-Reach Duplicatoare și şterge CF/CFast

Duplicatoare și şterge CF/CFast

Duplicatoarele de carduri de memorie Compact Flash U-Reach sunt proiectate pentru a duplica sau șterge rapid și ușor cardurile de memorie flash CF sau CFast. Sunt disponibile mai multe duplicatoare Compact Flash U-Reach; Turnuri, Intelligent 9 Silver sau Intelligent 9 Gold. Cu aceste sisteme de duplicare, se pot face mai multe copii rapid și eficient de pe un card Master CF sau CFast. Duplicatoarele Compact Flash funcționează independent, nu este necesară nicio conexiune la computer sau software.


U-Reach Duplicatoare și şterge pentru hard disk/SSD

Duplicatoare și şterge pentru hard disk/SSD

U-Reach oferă o gamă largă de duplicatoare și radiere pentru copierea și ștergerea hard disk-urilor SATA sau SAS și SSD. Duplicatoarele de hard disk U-Reach pot copia sau șterge mai multe discuri la viteză mare. Există mai multe modele disponibile care oferă mai multe opțiuni de conectare și viteze de copiere. Adaptoarele opționale permit, de asemenea, utilizarea diferitelor formate de disc, cum ar fi IDE sau mSATA. Duplicatoarele autonome pot șterge mai multe hard disk-uri cu, de exemplu, funcții Secure Erase sau DoD 5220.22-M Erase.


U-Reach Duplicatoare și şterge PCIe M.2

Duplicatoare și şterge PCIe M.2

Duplicatoarele U-Reach PCI Express pot clona sau suprascrie mai multe discuri SSD M.2 NVMe sau M.2 SATA la viteze mari de copiere. Sistemele de copiere U-Reach PCIe M.2 funcționează independent, nu este necesar niciun computer sau software. Există diferite modele de duplicator PCIe M.2 disponibile, de la 1 la 20 de porturi. Pe lângă duplicare, duplicatoarele PCI Express M.2 pot fi folosite și pentru a igieniza unitățile M.2 NVMe și SATA. Pentru aceasta sunt disponibile diferite metode, cum ar fi Secure Erase sau DoD 5220.22-M Erase.


Magazin web U-Reach Română

Magazin web U-Reach

Toate produsele U-Reach pot fi comandate cu ușurință în magazinul nostru online. Livrăm sistemele de duplicare a datelor U-Reach în toate țările Uniunii Europene. Magazinul web U-Reach Netherlands este disponibil în diferite limbi. Desigur, este posibil să comandați produse U-Reach prin telefon sau e-mail.
Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, all rights reserved.

All prices and specifications are subject to change and availability. All offers and orders are subject to our general terms and conditions. Please take note of our disclaimer and privacy policy. Type errors as well as price changes reserved.

CZ - DE - DK - EN - ES - FR - HU - IT - PL - PT - RO