U-Reach adatmásoló termékekh

U-Reach adatmásoló termékek
U-Reach Nederland U-Reach Nederland

 

U-Reach adatmásoló termékek

U-Reach, az adatberendezések szakértője

Üdvözöljük az U-Reach Netherlands honlapján. Itt minden információt megtalál az U-Reach adat sokszorosítók és radírok széles választékáról USB pendrive-okhoz, SD/microSD CompactFlash és CFast flash memóriakártyákhoz, SATA és SAS merevlemezekhez és PCI-Express M.2 SSD lemezekhez. Minden adatmásolással vagy adatmegsemmisítéssel kapcsolatos igényre az U-Reach Netherlands megfelelő megoldást kínál. Weboldalunkon minden termékinformáció angol nyelven érhető el. Webáruházunk több nyelven is elérhető.


U-Reach USB meghajtó sokszorosítók és eltöröl

USB meghajtó sokszorosítók és eltöröl

Az U-Reach USB pendrive sokszorosítókat nagyobb számú USB-meghajtó gyors és hatékony másolására vagy törlésére fejlesztették ki. A sokszorosítók egymástól függetlenül működnek, nincs szükség számítógépre vagy szoftverre. Az U-Reach USB sokszorosítók egy gombnyomással egyidejűleg több másolatot is készíthetnek egy fő USB-meghajtóról (USB 1.0, 2.0, 3). Az U-Reach Intelligent 9 USB 2.0 sokszorosítók és az U-Reach U3 USB 3 sokszorosítók külső USB merevlemezek sokszorosítására vagy fertőtlenítésére is alkalmasak.


U-Reach SD/microSD sokszorosítók és eltöröl

SD/microSD sokszorosítók és eltöröl

Az U-Reach SD/microSD sokszorosítók alkalmasak Secure Digital és Micro Secure Digital flash memóriakártyák sokszorosítására vagy törlésére. Az U-Reach SD/microSD sokszorosítók két porttal vannak felszerelve, így nincs szükség adapterre a microSD kártyák használatához. Az U-Reach sokszorosítók önállóan működnek, a működéshez nincs szükség számítógépre vagy szoftverre. Egyszerűen másolhat Master SD vagy microSD kártyáról egyszerre több Target SD vagy microSD kártyára.


U-Reach CF/CFast sokszorosítók és eltöröl

CF/CFast sokszorosítók és eltöröl

Az U-Reach Compact Flash memóriakártya sokszorosítókat a CF vagy CFast flash memóriakártyák gyors és egyszerű sokszorosítására vagy törlésére tervezték. Számos U-Reach Compact Flash sokszorosító kapható; Towers, Intelligent 9 Silver vagy Intelligent 9 Gold. Ezekkel a sokszorosítási rendszerekkel gyorsan és hatékonyan több másolat is készíthető Master CF vagy CFast kártyáról. A Compact Flash sokszorosítók önállóan működnek, nincs szükség számítógépes csatlakozásra vagy szoftverre.


U-Reach Merevlemez/SSD sokszorosítók és eltöröl

Merevlemez/SSD sokszorosítók és eltöröl

Az U-Reach sokszorosítók és radírok széles választékát kínálja a SATA vagy SAS merevlemezek és SSD másolásához és törléséhez. Az U-Reach merevlemez sokszorosítók nagy sebességgel képesek több lemezt másolni vagy törölni. Számos modell áll rendelkezésre, amelyek többféle csatlakozási lehetőséget és másolási sebességet kínálnak. Az opcionális adapterek különböző lemezformátumok, például IDE vagy mSATA használatát is lehetővé teszik. Az önálló sokszorosítók több merevlemezt is törölhetnek, például Secure Erase vagy DoD 5220.22-M Erase funkcióval.


U-Reach PCIe M.2 sokszorosítók és eltöröl

PCIe M.2 sokszorosítók és eltöröl

Az U-Reach PCI Express sokszorosítók több M.2 NVMe vagy M.2 SATA SSD lemezt klónozhatnak vagy felülírhatnak nagy másolási sebesség mellett. Az U-Reach PCIe M.2 másolórendszerek egymástól függetlenül működnek, nincs szükség számítógépre vagy szoftverre. Különféle PCIe M.2 sokszorosító modellek állnak rendelkezésre, 1-20 porttal. A sokszorosítás mellett a PCI Express M.2 sokszorosítók M.2 NVMe és SATA meghajtók fertőtlenítésére is használhatók. Különféle módszerek állnak rendelkezésre erre, mint például a Secure Erase vagy a DoD 5220.22-M Erase.


U-Reach webáruház Magjar

U-Reach webáruház

Webáruházunkban minden U-Reach termék egyszerűen megrendelhető. Az U-Reach adatmásoló rendszereket az Európai Unió minden országába szállítjuk. Az U-Reach Netherlands webáruház különböző nyelveken érhető el. Természetesen lehetőség van U-Reach termékek megrendelésére telefonon vagy e-mailben is.
Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, all rights reserved.

All prices and specifications are subject to change and availability. All offers and orders are subject to our general terms and conditions. Please take note of our disclaimer and privacy policy. Type errors as well as price changes reserved.

CZ - DE - DK - EN - ES - FR - HU - IT - PL - PT - RO